ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ WEB SITE

Άδεια για τη χρήση όλου του υλικού, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εγγράφων, των ανακοινώσεων και των συχνών ερωτήσεων, από το συγκεκριμένο server ("Server") δίνεται μόνο εφόσον:

  1. Η ειδοποίηση δικαιώματος δημιουργού (ως "δημιουργός" ορίζεται το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, εν συντομία στη συνέχεια: ΓΔΣ) που δίνεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας εμφανίζεται σε όλα τα αντίγραφα του υλικού, συνοδευόμενη από τη φράση "Επαναχρησιμοποιημένο με άδεια"
  2. Το υλικό και οι πληροφορίες από τον Server μας χρησιμοποιούνται μόνο για ενημερωτική, μη-εμπορική ή προσωπική χρήση.
  3. Οι πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν, παρουσιαστούν, αντιγραφούν, εκτεθούν, αναρτηθούν σε κανέναν υπολογιστή δικτύου ή γνωστοποιηθούν σε οποιοδήποτε μη σφραγισμένο μέσον.
  4. Το υλικό δεν έχει τροποποιηθεί με κανέναν τρόπο.

Οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών για λόγους διαφορετικούς από τους επιτρεπτούς απαγορεύεται δια νόμο, και μπορεί να οδηγήσει σε αυστηρές πολιτικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διωχθούν δικαστικά στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το υλικό, όπως ορίστηκε παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνει το σχεδιασμό ή τη δομή του παρόντος Web Site ή οποιοδήποτε άλλο Web Site το οποίο ανήκει, διευθύνεται, έχει άδεια ή ελέγχεται από το ΓΔΣ. Κανένα λογότυπο, γραφικό, ήχος ή εικόνα από το παρόν site δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να αναμεταδοθεί εκτός αν έχει χορηγηθεί γραπτή άδεια από το ΓΔΣ.

ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΓΔΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ SERVER ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΟΛO ΤO ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΔΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Το υλικό και τα σχετικά γραφικά που δημοσιεύονται στον Server μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Το ΓΔΣ μπορεί να προβεί σε καλυτερεύσεις και/ή αλλαγές στο προϊόν(τα) και/ή το πρόγραμμα(τα) τα οποία περιέχονται στο site, οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ Η ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΖΗΜΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Η ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Η ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΟΝ SERVER.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΕ WEB SITE ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Σύνδεσμοι αυτής της περιοχής θα σας επιτρέψουν την έξοδό σας από το Web Site του ΓΔΣ. Τα Websites με τα οποία το ΓΔΣ έχει συνδέσμους δεν είναι κάτω από τον έλεγχο του και το ΓΔΣ δεν είναι υπεύθυνο για τα περιεχόμενα τους ή οποιοδήποτε άλλο σύνδεσμο ο οποίος υπάρχει σε αυτά. Το ΓΔΣ παρέχει σε εσάς αυτούς τους συνδέσμους για ευκολία, και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν σημαίνει υποστήριξη του αντίστοιχου Web Site από το ΓΔΣ.

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΛΙΚΟΥ

Όλο το παρόν υλικό του site προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν.2121 ΦΕΚ 25, 4/3/1993). Δεν επιτρέπεται χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια του ΓΔΣ ο δανεισμός, η πώληση, η ενοικίαση, η αναπαραγωγή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης, η μετάφραση, η προσαρμογή, η διασκευή ή οποιαδήποτε άλλη μετατροπή, με οποιαδήποτε μορφή ή μέσο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, με φωτοαντίγραφα ή άλλους τρόπους, οποιουδήποτε μέρους αυτού του site, εκτός των εξαιρέσων που ορίζουν επακριβώς οι Παράγραφοι 1 και 2, Άρθρο 43 του Ν.2121.

Copyright ©2004-2008 Πολυτεχνείο Κρήτης, ΓΔΣ. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.