ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ /ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ(EKO)»

 

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ /ΤΡΙΩΝ  ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (EKO)», ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 2/5/2017, ώρα 17:00

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ, κατόπιν πλήθους αιτημάτων, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων από την Παρασκευή 28 Απριλίου, ώρα 17:00 ως την Τρίτη 2 Μαΐου, ώρα 17:00, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εν δυνάμει υποψήφιους να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή/και να διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία. Εντός της ανωτέρω προθεσμίας, οι υποψήφιοι είναι δυνατόν:

· να υποβάλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή

· να οριστικοποιήσουν τυχόν αίτηση τους που είχε αποθηκευτεί προσωρινά ή

· να τροποποιήσουν την αίτηση τους ή/και διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία αιτήσεων που έχουν

υποβληθεί οριστικά μέσω της διαθέσιμης λειτουργίας «ΑΡΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ».

 

Παρακαλούνται οι αιτούντες να συμπληρώσουν, ελέγξουν προσεκτικά και οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η αίτηση απέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και ως εκ τούτου το ΙΚΥ και το ΥΠ.Π.Ε.Θ. δεν είναι δυνατόν να παρέμβουν στις υποβληθείσες αιτήσεις.

Επισημαίνεται ότι, μετά την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η διόρθωση ή τροποποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της αίτησης και εάν προκύψει ανακριβής καταχώριση ή απόκρυψη στοιχείων ή απόκρυψη αυτών  η αίτησης θα απορριφθεί.