Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στη 4η Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού « Ρωτώ & Μαθαίνω για το μέλλον μου»

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει, για 4η συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνεται στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018, απο το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων.

 

 

 

Στην Διημερίδα τo Πολυτεχνείο Κρήτης θα εκπροσωπηθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, από Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Διημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα & απευθύνεται σε μαθητές  Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών & απασχόλησης.

Που & πότε:

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, από 18:00 έως 21:00 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως 13:00.