Σεμινάρια Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος και συνοδευτική επιστολή» στις 15 και 21 Μαρτίου 2011

 

 

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία 2 σεμινάρια Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στις 15 και 21 Μαρτίου 2011. Τα σεμινάρια  ήταν 3ωρης διάρκειας, με θέμα «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος και  συνοδευτική επιστολή» (Αίθουσα διεξαγωγής: Δ3.005 -ΜΠΔ).

 

 

 

 

Με αυτό τον τρόπο, το Γραφείο Διασύνδεσης, στο νέο πλαίσιο λειτουργίας του, «εγκαινίασε» μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, με κίνητρο να συμβάλει στην πολύπλευρη υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων όλων των τμημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά την προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας.

 

 

Τα εν λόγω σεμινάρια συμβουλευτικής υλοποιήθηκαν με τη μέθοδο της διάλεξης και τις εργασίες σε ομάδες, με συντονίστρια τη σύμβουλο σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν προβληματισμούς και απορίες σχετικά με τη σύνταξη και χρήση του βιογραφικού σημειώματος, να ασχοληθούν με σχετικές ομαδικές δραστηριότητες, να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες και να αποκτήσουν έντυπους οδηγούς του Γραφείου Διασύνδεσης. Στόχος των σεμιναρίων και όσων θα ακολουθήσουν είναι η προετοιμασία και ενίσχυση των τελειοφοίτων και αποφοίτων για τη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας.