Έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία|16.02.2019, 10.00’ - 18.00’ | IFG

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος επιθυμεί να προωθήσει την γαλλική ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα με στόχο να επιτρέψει στους νέους Έλληνες να γνωρίσουν όλες τις προοπτικές σπουδών που η Γαλλία τους προσφέρει.

Η ετήσια έκθεση για τις σπουδές στη Γαλλία είναι η ιδανική ευκαιρία προκειμένου οι νέοι Έλληνες να συναντήσουν αντιπροσώπους των γαλλικών ιδρυμάτων, να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της γαλλικής ανώτατης εκπαίδευσης.

Στην έκθεση σπουδών στη Γαλλία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος θα συμμετάσχουν δυναμικά γαλλικά πανεπιστήμια με διεθνή προσανατολισμό (Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Πανεπιστήμιο Lyon 1, Πανεπιστήμιο Lyon 2, Πανεπιστήμιο Montpellier 3 κ.λπ…), σχολές διοίκησης επιχειρήσεων παγκοσμίου φήμης (HEC Paris, ESSEC, SKEMA κ.λπ…), σχολές μηχανικών μεγάλου κύρους (Ecole Polytechnique, INSA κ.λπ…) με σκοπό να γνωστοποιήσουν τα προγράμματα σπουδών τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ελληνικού κοινού.

Παράλληλα με την έκθεση, θα πραγματοποιηθούν στο Αuditorium Theo Angelopoulos θεματικές παρουσιάσεις σχετικά με τις σπουδές στη Γαλλία.

Πρόγραμμα παρουσιάσεων και συζητήσεων :

11.30-12.30 : Οι προπτυχιακές σπουδές
12.30-12.45 : Η πλατφόρμα Study&Co
13.00-13.30 : Προγράμματα σπουδών Aριστείας στο τομέα του τουρισμού

15.00-16.00 : Οι μεταπτυχιακές σπουδές
16.00-16.15 : Η πλατφόρμα Study&Co

Συμμετέχουν τα εξής ιδρύματα :

Πανεπιστήμια:

Πολυτεχνεία:

Σχολές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων  / Business Schools:

Σχολές τεχνών:


Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: athenes<στο>campusfrance.org

Η έκθεση σπουδών στη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες: thessalonique<στο>campusfrance.org