7/3/2012: 18ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός 2011-2012 με θέμα 'Τεχνολογία, Καινοτομία και Κοινωνική Αλλαγή'

Η Οικονομική Επιθεώρηση και το economia Business Tank διοργανώνουν τον 18ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό 2011-2012 με θέμα: 'Τεχνολογία, Καινοτομία και Κοινωνική Αλλαγή'. Ο Διαγωνισμός αποτελεί έναν καθιερωμένο θεσμό 17 συνεχή χρόνια και φιλοδοξεί να φέρει τους αυριανούς επαγγελματίες κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει στους βραβευθέντες ελκυστικά βραβεία και μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες! Έχουν πάρει μέρος χιλιάδες νέοι και νέες, έχουν βραβευθεί εκατοντάδες φοιτητές από όλη την Ελλάδα με διακρίσεις και βραβεία που εντυπωσιάζουν.Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ενώσει τους νέους ανθρώπους που θέλουν να διακριθούν με τις επιχειρήσεις που τους αναζητούν.

Αν είστε φοιτητής ή σπουδαστής οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή έχετε αποφοιτήσει μέσα στο 2011 τότε μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό. Επίσης, εργασίες μπορούν να υποβάλλουν Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Οι εργασίες μπορούν να είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Κάθε φοιτητής ή σπουδαστής μπορεί να δώσει τη δική του/της πρωτότυπη ατομική εργασία. Επίσης, στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν ομαδικές εργασίες με ομάδες 2-4 ατόμων. Θα βραβευθούν 5 ατομικές και 5 ομαδικές εργασίες.

Η προθεσμία υποβολής των εργασιών λήγει στις 30 Μαρτίου 2012.

Ο Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 3314714 ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση marketing@economia.gr.