Βραβείο IELTS 2015

To Βραβείο IELTS 2015 του British Council έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν μαθητή/μια μαθήτρια υψηλού επιπέδου που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του/της και που έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει στην κοινωνία με όσα αποκόμισε από την εμπειρία των σπουδών του/της.

Ο νικητής/τρια καλείται να δικτυωθεί μέσα στην κοινότητα IELTS και να μοιραστεί την εμπειρία του/της με άλλους υποψηφίους IELTS. Το Βραβείο IELTS 2015 είναι πλέον πραγματικότητα στην Ελλάδα, και προσφέρει την δυνατότητα σε ένα φοιτητή/μία φοιτήτρια να σπουδάσει στο εξωτερικό σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του/της, σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

Το Βραβείο IELTS 2015 είναι αξίας 5.000 λίρες Αγγλίας (GBP) έως 10.000 λίρες Αγγλίας (GBP), ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων του πανεπιστημίου φοίτησης και θα διατεθεί για να καλύψει δίδακτρα του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει επιλέξει ο σπουδαστής/η σπουδάστρια και καταβάλλεται απευθείας στο πανεπιστήμιο.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.britishcouncil.gr

Καταληκτική Ημερομηνία: 

Κυριακή, Μάιος 31, 2015