Microsoft YouthSpark Challenge for Change για νέους έως 25 ετών

Η Microsoft ενθαρρύνει μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, να καταθέσουν μια ιδέα, η οποία πιστεύουν ότι θα φέρει θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Οι νικητές του διαγωνισμού πρόκειται να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει και να φέρει μια θετική αλλαγή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων. Σημασία έχει να κάνουμε το πρώτο βήμα, αφού όλοι αρχίζουμε από κάπου! Ο διαγωνισμός Challenge for Change προσκαλεί όλους νέους έως 25 ετών, είτε είναι μαθητές, είτε φοιτητές, είτε απόφοιτοι, να υποβάλλουν τις ιδέες τους, κάνοντας έτσι την αρχή για έναν καλύτερο κόσμο.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή, και περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με την ιδέα των συμμετεχόντων και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την κάνει πραγματικότητα. Οι δεκαπέντε συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα leadership-development ταξίδι στη Νικαράγουα, $2500, ένα Windows Phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.microsoft.com

Καταληκτική Ημερομηνία: 

Τετάρτη, Μάρτιος 25, 2015