Συμμετοχή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης σε διημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχε με το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και με εκπροσώπους των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι μίλησαν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας. 

H  Διημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, διοργάνωσε η  Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Χανίων, η  Περιφερειακή Ενότητα Χανίων–Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης και το ΚΕΣΥΠ Χανίων. 

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου (ώρες 18:00-21:30) και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 (11:00-14:30).

Η διημερίδα απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μαθητές ήλθαν σε επαφή με επαγγελματίες & εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν & να πάρουν αποφάσεις που τους ταιριάζουν καλύτερα, ως προς την εκπαιδευτική & επαγγελματική τους διαδρομή.