Διήμερο για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό|Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016| ΚΑΜ

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο Διήμερο για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, που διοργανώνουν το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων-Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ .

Η διημερίδα θα  πραγματοποιηθεί στο ΚΑΜ στις 27 Φεβρουαρίου Σάββατο, από 17.30μ.μ. έως 22.00 μ.μ. και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου από τις 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες & εκπαιδευτικά ιδρύματα ,ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν & να πάρουν αποφάσεις που τους ταιριάζουν καλύτερα, ως προς την εκπαιδευτική & επαγγελματική τους διαδρομή.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

 

Επισυνάπτεται η πρόσκληση, το πρόγραμμα και η αφίσα.