Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2018

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για το έτος  2018, θα δώσει τριάντα έξι (36) Υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Οι Υποτροφίες COSMOTE θα απονεμήθούν σε αποφοίτους Ελληνικών Δημοσίων Γενικών ή / και Επαγγελματικών Λυκείων που έχουν αποφοιτήσει είτε κατά το τρέχον έτος 2018 είτε κατά τα προηγούμενα έτη 2017 και 2016, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό (20ο) έτος της ηλικίας τους μέχρι και την 31-12-2018.

Οι Υποτροφίες απευθύνονται σε απόφοιτους από όλη την Ελλάδα, που έχουν εισαχθεί σε συγκεκριμένες σχολές Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα ως πρωτοετείς φοιτητές.

Ειδικότερα, θα απονεμηθούν τριάντα πέντε (35) Υποτροφίες, με συνολικό μικτό ποσό κάθε μίας από αυτές δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000 €), καθώς και μία (1) τιμητική Υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» συνολικού μικτού ποσού είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €).

Η Υποτροφία, «Ζαχαρίας Πιπερίδης» θα απονεμηθεί σε πρωτοετή φοιτητή/τρια, Πολυτεχνικής Σχολής της χώρας, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, από όπου εν προκειμένω είχε αποφοιτήσει και ο ίδιος ο Ζαχαρίας Πιπερίδης, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος του Ομίλου ΟΤΕ.

Σημειώνεται ότι νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, καθώς και οποιαδήποτε άλλη τυχόν δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά.

Το καθαρό ποσό καθεμίας από τις παραπάνω Υποτροφίες θα καταβάλεται σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις (4) ισόποσες δόσεις.

Διαβάστε προσεκτικά τις Βασικές προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών 2018

Υποβολή αιτήσεων και απαραίτητων εγγράφων είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr και η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 08/10/2018 και ώρα 17:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των Όρων και Προϋποθέσεων του Προγράμματος, να υποβάλουν ερωτήματα και να αναζητούν πληροφορίες για τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης, στην ιστοσελίδα: www.cosmote-scholarships.gr