1/3/2012: 5ο συνέδριο Τομέα Ανάπτυξης γυναικών μάνατζερ και επιχειρηματιών ΕΕΔΕ

Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει το 5ο Συνέδριο Women on Leadership με θέμα Women in the New Digital Era, τη Τετάρτη 7 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens.

Με το συνέδριο Women in the new Digital Era, σε ένα απόλυτα σύγχρονο σκηνικό, το ΤΟΓΜΕ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε θέματα e-επιχειρηματικότητας, μέσα από το πρίσμα της τεχνολογικής ανάπτυξης, της ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης και της καινοτομίας. Για πρώτη φορά στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα τεχνολογίας και πως αυτά επηρεάζουν ή διαφοροποιούν την οικογενειακή συνοχή.

Ποικιλία θεμάτων, αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, σύνεδροι από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, υπηρεσίες αξίας που βελτιώνουν την αυτοματοποίηση των επιχειρήσεων, θα είναι το πλέγμα συζήτησης, σε μία προσπάθεια να καλύψουμε το μεγαλύτερο δυνατό εύρος εμπειριών, γνώσεων και απόψεων.

Το συνέδριο αφορά σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που εργάζονται και επιχειρούν στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.  Επιχειρηματίες, Ανώτατοι Διευθυντές, Διευθυντές Τμημάτων, αλλά και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος και Ελεύθερος Επαγγελματίας που συμμετέχει στη διαμόρφωση των εξελίξεων στην Ελληνική και ξένη αγορά, μπορεί να αξιοποιήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που θα αποτυπωθούν στο συνέδριο.Ο ΤΟΓΜΕ και η ΕΕΔΕ, έχοντας βαθιά κοινωνική συνείδηση θα προσφέρει το 3% των συμμετοχών του συνεδρίου, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «η Κιβωτός του Κόσμου» για τις ανάγκες σίτισης και ένδυσης των παιδιών και των μητέρων που βρίσκονται υπό τη σκέπη του οργανισμού.  Επιπλέον της δωρεάς, ο ΤΟΓΜΕ θα αναλάβει και την εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 13-16 ετών, που περιθάλπονται από την Κιβωτό του Κόσμου, σχετικά με τη χρήση του Internet και των ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων, σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας της ΕΕΔΕ.

Η ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων) είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με αποστολή τη συμβολή στην ανάπτυξη και προώθηση της εφαρμογής των σύγχρονων αρχών, μεθόδων και τεχνικών του Management στον ιδιωτικό & δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΤΟΓΜΕ ιδρύθηκε από την ΕΕΔΕ και αποσκοπεί στη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στο χώρο του Μάνατζμεντ και των επιχειρήσεων. Αποστολή του Τομέα είναι να συμβάλλει στην προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση στην Ελλάδα, όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών, που είναι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη στον ιδιωτικό & δημόσιο τομέα.

Το ΙΑΓΜΕ αριθμεί μέχρι τώρα 250 μέλη, κυρίως γυναίκες, οι οποίες κατέχουν διευθυντικές θέσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σχετική ιστοσελίδα: http://www.womenonleadership-eede.gr