Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στη Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ - ΡΩΤΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ»

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει, για τρίτη συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Χανίων (ΚΕ.ΣΥ.Π) &  η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων & το Δήμο Χανίων.

Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Σταυρουλάκης, Αναπληρωτής Πρύτανη Υποδομών, Διασφάλισης Ποιότητας και Δια Βίου Μάθησης και ο Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών κ. Μίνως Γαροφαλάκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων του Ερευνητικού Κέντρου "Αθηνά". 

Στην Διημερίδα τo Πολυτεχνείο Κρήτης θα εκπροσωπηθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, από Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Διημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα & απευθύνεται σε μαθητές  Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών & απασχόλησης. Οι νέοι θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες & εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις & συνθήκες  απασχόλησης ώστε να πάρουν τις αποφάσεις, που θεωρούν ότι τους ταιριάζουν καλύτερα, ως προς την εκπαιδευτική & επαγγελματική τους διαδρομή.

Που & πότε:

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 11  Μαρτίου Σάββατο, από 17.30μ.μ. έως 21.30 μ.μ. και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 από τις 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ.

H συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα.