Δυναμική η συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στην 4η Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχε για 4η συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώθηκε  στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018,  στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων  απο το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Χανίων.

Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, συμμετείχε με εισήγηση ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Λαγουδάκης.

Τo Πολυτεχνείο Κρήτης  εκπροσωπήθηκε από  Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του και από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, οι οποίοι συζήτησαν  με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες στη Διημερίδα

Δείτε επίσης :

Οι νέοι ρωτούν και μαθαίνουν για το επαγγελματικό τους μέλλον (Flashnews)

Ρωτάνε και μαθαίνουν για το επαγγελματικό τους μέλλον (Zarpanews)

Άνοιξαν οι πόρτες της διημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Πνευματικό (Zarpanews)