CANCELLED |Ημερίδα γνωριμίας φοιτητών και αποφοίτων με την ANSYS Hellas S.M.S.A| ΗΡΑΚΛΕΙΟ

CANCELLED Ημερίδα γνωριμίας με την ANSYS

Με αίσθημα υπευθυνότητας, η Ansys Hellas αποφάσισε να αναβάλει την επίσκεψή της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 10/3 στις 13:00.

Η απόφασή αυτή στηρίζεται στα τρέχοντα δεδομένα, στις γενικές κατευθύνσεις του Υπουργείου Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς και στις οδηγίες του ομίλου της Ansys αναφορικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέο κοροναϊού COVID-19.

Δεσμευόμαστε ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση.

Με εκτίμηση, 

Ansys Hellas SMSA

====================================================================================================

Την Τρίτη 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο ημερίδα γνωριμίας φοιτητών και αποφοίτων με την ANSYS Hellas S.M.S.A.  H ANSYS είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο που ειδικεύονται στην ανάπτυξη λογισμικού για επιστημονικές εφαρμογές.

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που προσφέρει.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει γνωριμία των εκπροσώπων της εταιρείας με τους συμμετέχοντες. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν εκ των προτέρων το Βιογραφικό τους στη διεύθυνση hr-hellas<στο>ansys.com και να κρατάνε μαζί τους ένα αντίγραφο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους Τμημάτων Θετικών Επιστημών και Μηχανικών με υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού, ιδανικά εξοικειωμένους με C, C++ και Python.

Η παρουσίαση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Ν. Πετρίδη (κτίριο Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών) στη 1:00μμ.
Οι συναντήσεις με τους φοιτητές θα ξεκινήσουν στις 2:00μμ στην αίθουσα Β201 του ίδιου κτιρίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Κάντε εγγραφή εδώ: https://forms.gle/bX41WXRGmqg43Pjh8

FB event: https://www.facebook.com/events/212350616817691/