1/2/2012: ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 10 ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με τη Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, προκηρύσσει την επιχορήγηση δέκα (10) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών σε εταιρείες - επιχειρήσεις στη Γερμανία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου και έχει ως σκοπό να τους εφοδιάσει με ένα επιπλέον προσόν στην αγορά εργασίας.  Οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν εργασιακή εμπειρία και τους δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσουν τα ακαδημαϊκά και προσωπικά τους ενδιαφέροντα στο εργασιακό περιβάλλον.

 Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2012 και αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 15 Φεβρουαρίου 2012 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων:

Α. Οικονομικών Επιστημών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Λογιστικής, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Β. Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής. 

Γ. Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μεταλλειολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Χημικών.

Οι θέσεις για πρακτική άσκηση είναι οι εξής :

  • Graduate Trainee in an International Company
  • Graduate Trainees in Software Development
  • Graduate Trainees in Data Analysis and Software Development
  • Graduate Trainee in Industrial Research on raw materials
  • Graduate Trainees in International Marketing

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος στο www.bodossaki.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 210-3222042.