9/4/2012: Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την 'Προστασία Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατά τη διεξαγωγή Έρευνας & Ανάπτυξης στην Κίνα'

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την «Προστασία Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατά τη διεξαγωγή Έρευνας και Ανάπτυξης στην Κίνα» διοργανώνει το Γραφείο Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων ΜΜΕ της Κίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 26 Απριλίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ΜΜΕ (με λιγότερους από 250 εργαζόμενους) ή σε συνεργατικά σχήματα ΜΜΕ, με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν σε τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης στην Κίνα και θα επικεντρωθεί στα εξής θέματα:

• Συμβάσεις και αποδοχές για Κινέζους εργαζόμενους που δημιουργούν ή βελτιώνουν εφευρέσεις
• Περιορισμός πρόσβασης για την προστασία εμπορικών μυστικών και διενέργεια Ελέγχων Ασφαλείας Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας στην Κίνα
• Δομή ιδιοκτησιακού καθεστώτος για νομικές μορφές Έρευνας και Ανάπτυξης στην Κίνα. (Π.χ. επιχειρήσεις εξ’ ολοκλήρου ξένες, συμπράξεις, υπεργολαβίες)
• Προαπαιτούμενα για κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας στην Κίνα και έγκριση για εγγραφή στο εξωτερικό
• Πρακτικά ζητήματα εγγραφής Πνευματικής Ιδιοκτησίας στην Κίνα, όπως μεταφράσεις κτλ.

Το σεμινάριο ξεκινάει στις 10:30 (τοπική ώρα Βρυξελλών) και θα διαρκέσει μέχρι τις 11:45. Παρέχεται δωρεάν και είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε υπολογιστή είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Προαπαιτούμενο όμως είναι ο χρήστης να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή:
http://www.china-iprhelpdesk.eu