18/4/2012: MOBIP: Βραβεία 20.000 ευρώ για επιχειρηματικά σχέδια στο τομέα των κινητών υπηρεσιών

Στο πλαίσιο του έργου MOBIP το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνεται πανευρωπαϊκός διαγωνισμός με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων Επιχειρηματικών Σχεδίων στον Τομέα των Κινητών Υπηρεσιών. Η αξιολόγηση και η επιλογή των επιχειρηματικών ιδεών θα πραγματοποιηθεί από μία ανεξάρτητη επιτροπή βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, ιδιώτες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, μεταδιδακτορικούς ερευνητές και καθηγητές καθώς και νέες επιχειρήσεις. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, και μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ατομικά ή σε ομάδες.

Η υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών πρέπει να γίνει με τη χρήση συγκεκριμένης φόρμας την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το www.mobip-forum.eu/business-plan-competition.

θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια. Το πρώτο με 10.000€, το δεύτερο με 7.000€ και το τρίτο με 3.000€. Τα βραβεία χρηματοδοτούνται από την εταιρεία GLOBO, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των κινητών υπηρεσιών (www.globoplc.com/globoplc).

Καταληκτικές Ημερομηνίες:

- 30.4.2012 Υποβολή επιχειρηματικών ιδεών 
- 10.5.2012 Επιλογή των 6 καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών 
- 1.6.2012 Παρουσίαση των 6 Business Plans και ανάδειξη των 3 νικητών στην εκδήλωση του MOBIP

Το ΜΟΒΙΡ, www.europe-innova.eu/mobip, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Europe INNOVA του Προγράμματος για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία, και σκοπός του είναι να υποστηρίξει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με υψηλή ανάπτυξη στο χώρο των κινητών υπηρεσιών και να ενδυναμώσει τις ευκαιρίες τους για ανάπτυξη και πρόσβαση στην αγορά της Ευρώπης και στις διεθνείς αγορές.