18/4/2012: Διαγωνισμός BioMed Contest

Ο διαγωνισμός BioMed Contest δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες ή ατομικά φοιτητές (και όχι μόνο) από όλη την Ελλάδα, που έχουν μια ιδέα στο επιστημονικό πεδίο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και μπορεί να γίνει προϊόν/υπηρεσία, την ευκαιρία να την παρουσιάσουν σε 5 λεπτά στο Hellenic Startup in BioMed και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα που φτάνουν μέχρι και 1000 €.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους σε μορφή Powerpoint (σύμφωνα με δοθέν template) μέχρι και 20 Απριλίου 2012. Προτάσεις που θα υποβληθούν μετά την παρακάτω ημερομηνία θα θεωρηθούν άκυρες.

Οι 10 καλύτερες προτάσεις/ιδέες θα διαγωνιστούν στις 26/4 για 2 χρηματικά έπαθλα και 1 Κινητό HTC. Η 1η φάση του διαγωνισμού είναι η επιλογή των 10 επικρατέστερων προτάσεων/ιδεών, οι οποίες θα είναι και αυτές που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Η κρίση θα πραγματοποιηθεί από διακεκριμένους μέντορες εκπαιδευτές και ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο site στις 23/4, καθώς θα υπάρξει και προσωπική ενημέρωση με e-mail.

Τέλος, στις 26/4, την ημέρα της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η Τελική Φάση του διαγωνισμού όπου από τις 10 καλύτερες προτάσεις/ιδέες θα αναδειχθούν οι 3 κορυφαίες από την Κριτική Επιτροπή, που θα απαρτίζεται από διακεκριμένους Μέντορες και Εκπαιδευτές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.