2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ|Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023| ώρες: 13.00 -15.00

Τo Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με την Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνουν την

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, ώρες: 13.00 - 15.00

Αίθουσα Μ5.002

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, διά ζώσης στην Αίθουσα Μ5.002 και μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/j/99876017251?pwd=MWFPczVQcUZleTFHVldiSkJHUVNvUT09

Meeting ID: 998 7601 7251

Password: 593027

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φοιτητών και των νέων αποφοίτων της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων για τις εξελίξεις και προοπτικές στον μεταλλευτικό κλάδο και για θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης.

Η ημερίδα περιλαμβάνει 6 ομιλίες από έμπειρους επαγγελματίες, αποφοίτους της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές και τους νέους αποφοίτους της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές/νέοι απόφοιτοι όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και το ευρύ κοινό.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Facebook Event

Ενημερωτικό σημείωμα: H εκδήλωση για όσους την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και της Σχολής ΜΗΧΟΠ, ενώ θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.