Δεύτερος Κύκλος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών : Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις

Τα πεδία της ενέργειας και του περιβάλλοντος αποτελούν τους πλέον δυναμικούς τομείς της οικονομίας, με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης. Τα πεδία αυτά είναι σύνθετα και έχουν ανάγκη από στελέχη με προσανατολισμό και εξειδικευμένη γνώση στα ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και με ευρεία εκπαίδευση και εμπειρία και σε άλλους τομείς, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, τη νομοθεσία. Στα πλαίσια αυτά υλοποιείται ο Δεύτερος Κύκλος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) ‘Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Επενδύσεις’ από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (ΤΕΙ Πειραιά) (ΦΕΚ 1359/2014, Τεύχος Β). Η καινοτομικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ΠΜΣ είναι ότι εκτείνεται ταυτόχρονα σε τρεις άξονες:
• την Τεχνολογία
• την Τεχνικοοικονομική ανάλυση και αξιολόγηση και
• τις Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες
και ενθαρρύνει τη δραστηριοποίηση των φοιτητών του στην ανάπτυξη της δικής τους επαγγελματικής σταδιοδρομίας στα θέματα της ενέργειας και του περιβάλλοντος.
• Αν είστε απόφοιτος ΑΕΙ πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης της Ελλάδας και αντιστοίχων Ιδρυμάτων του εξωτερικού και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε επιστημονική/επαγγελματική εξειδίκευση σε θέματα ενεργειακών και περιβαλλοντικών επενδύσεων και τεχνογνωσία στις αντίστοιχες επιχειρηματικές δραστηριότητες,
• Αν είστε ήδη εργαζόμενος – στέλεχος της αγοράς και θέλετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και τις επαγγελματικές σας προοπτικές,
• Αν είστε απόφοιτος ΑΕΙ που επιθυμείτε να προσανατολιστείτε επαγγελματικά στα πεδία αυτά,
• Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210-5381143, 210-5381493 και Τηλ. & Φαξ: 210-5450959 (Δευτέρα- Παρασκευή ώρες 09:00-16:00), e-mail: sealab@gdias.teipir.gr; rania@mech.teipir.gr και να συμπληρώσετε την online Αίτηση Συμμετοχής.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεύτερου κύκλου του ΠΜΣ: από 12 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου 2015.