Διαδικτυακή εκδήλωση “Youth Work: ο δρόμος προς την αναγνώριση” της Γενικής Γραμματείας ΕΕΚΔΒΜ&Ν – 15.04.2022

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων του εθνικού σχεδιασμού για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας στην Ελλάδα, η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας διοργανώνει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00-14:30 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Youth Work: ο δρόμος προς την αναγνώριση”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες  που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να βρουν εδώ την πρόσκληση με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή σε google φόρμα (έως 14.04.2022 και ώρα 13:00) στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDOaYWkoW1pr4fSlLOf_4CrdzdrzWU3FQmcFoRnYyiO-ARiQ/viewform 

Ο σύνδεσμος συμμετοχής στην πλατφόρμα Zoom θα αποσταλεί στο email εγγραφής που θα δηλωθεί στη google φόρμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί live streaming στο YouTube στο κανάλι Erasmusplus Youth στον σύνδεσμο: https://youtu.be/zcs-7KTffsk

Θα απαντηθούν τα ερωτήματα των ενδιαφερόμενων στην πλατφόρμα Ζoom και στο chat του YouTube, ωστόσο θα δοθεί προτεραιότητα στις ερωτήσεις στην πλατφόρμα Ζoom.
 
Για κάθε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας,

στα τηλ. 210 344 3303 και  210 344 3649.