Διαδικτυακό workshop «Βιογραφικό Σημείωμα - Συνοδευτική Επιστολή» Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023| 13:00-15:00

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ) του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο της δράσης Εξειδικευμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο-workshop, με τίτλο «Βιογραφικό Σημείωμα - Συνοδευτική Επιστολή» για τους φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων κατά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε αποφοίτους.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, 13:00-15:00 | Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom

Εισηγήτρια: κα. Κωνσταντίνα Δάμπα, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης

Η εγγραφή σας στο workshop πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Ιδρυματικού σας e-mail στην ηλεκτρονική φόρμα μέχρι και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023.

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του workshop μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom, θα αποσταλεί την ημέρα της εκδήλωσης στο ιδρυματικό email που θα έχετε δηλώσει.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event και στο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (τηλέφωνα: 28210-37331, 28210-37332, email: career-center<στο>tuc.gr).

___________________________________________________________

H ημερίδα θα βιντεοσκοπηθεί. Το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Γραφείου Διασύνδεσης και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την πολιτική του Ιδρύματος μπορείτε να δείτε στο https://www.tuc.gr/index.php?id=11121.

Το ιδρυματικό έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» .