Διαδικτυακό workshop «Πράσινες Δεξιότητες-το Βιογραφικό του Μηχανικού του Μέλλοντος» Τετάρτη 5 Απριλίου 2023|ώρες 13:15 έως 15:00

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στo πλαίσιο της δράσης «Εξειδικευμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός», διοργανώνει μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με την μορφή workshops από εξειδικευμένους Επαγγελματικούς Συμβούλους για τους φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων κατά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Το πρώτο σεμινάριο της σειράς διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα!

«Πράσινες Δεξιότητες: Βιογραφικό του Μηχανικού του Μέλλοντος»

Τετάρτη 05 Απριλίου 2023, 13:15-15:00

Eισηγήτρια: Μαρία Παφιώλη
Επαγγελματικός Σύμβουλος
Επικεφαλής CVexperts.gr και WorkWise.gr

Η ανάπτυξη της «πράσινης» οικονομίας δημιουργεί νέες και εξειδικευμένες θέσεις εργασίας για Μηχανικούς, επιβάλλει ωστόσο και άμεση προσαρμογή νέων δεξιοτήτων. Το workshop αυτό θα παρουσιάσει πώς ένα σύγχρονο βιογραφικό και LinkedIn προφίλ για Μηχανικούς μπορεί να αναδείξει «πράσινες» δεξιότητες που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν σε μια ανταγωνιστική εγχώρια ή παγκόσμια αγορά.

  • 1ο μέρος: Εξελίξεις στην αγορά για τους Μηχανικούς
  • 2ο μέρος: Το βιογραφικό και το LinkedIn του Μηχανικού
  • 3ο μέρος: CV best practices, συζήτηση – ερωτήσεις

Η εγγραφή σας στο workshop πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Ιδρυματικού σας e-mail στην ηλεκτρονική φόρμα μέχρι και την Τρίτη 4 Απριλίου 2023. Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του workshop μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom, θα αποσταλεί την ημέρα της εκδήλωσης στο ιδρυματικό email που θα έχετε δηλώσει.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event και στο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (τηλέφωνα: 28210-37331, 28210-37332, email: career-center<στο>tuc.gr).