Ημέρα Καριέρας με την εταιρεία EY Greece| Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023|13:30-16:00 |Γ2.1 Αμφιθέατρο

Η EY Greece, έρχεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης σε μια ξεχωριστή Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο της δράσης #Career Day@TUC Career Office.

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, Αμφιθέατρο Γ2.1 «Μανούσος Μανουσάκης»| 13:30- 16:00

 Θέμα: "ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ".

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές /αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την EY Greece, τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει τους διαφορετικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά, να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν με στελέχη της εταιρείας. Θέτοντας τα κατάλληλα ερωτήματα θα οδηγηθούν στις καλύτερες απαντήσεις για το μοναδικό μονοπάτι καριέρας των Μηχανικών:

  • Ποια είναι εκείνα τα skills που θα σας βοηθήσουν ως Μηχανικούς στην αγορά εργασίας του Συμβουλευτικού Κλάδου;
  • Ποια είναι τα CV και Interview Tips για να διεκδικήσετε μια θέση Μηχανικού;
  • Πώς θα ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης;
  • Πώς η ΕΥ εξελίσσει τ@ς Μηχανικούς στ@ς transformative leaders της αγοράς;
  • Ποια η καθημερινότητα για τ@ς Μηχανικούς στην ΕΥ;

Τα στελέχη της EY Greece που θα βρίσκονται μαζί μας για να μοιραστούν την exceptional EY experience είναι οι: 

  • Βίκυ Κούρα, Director, Business Consulting, EY Greece
  • Αθανάσιος Μπάτσος, Manager, Technology Consulting, EY Greece
  • Μάκης Κατσούλης, Senior Associate, Talent Attraction & Acquisition, EY Greece
  • Μάνος Πυργαρούσης, Associate, Employer Branding, EY Greece

Στο τέλος της εκδήλωσης θα περάσουμε στην πράξη με live speed interviews από την ομάδα της ΕΥ για όσους φοιτητές θα το δηλώσουν.

Δηλώστε συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας έως 31-10-2023 με εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα, όπου μπορείτε να δηλώσετε να συμμετέχετε, αν επιθυμείτε, στις συνεντεύξεις που θα γίνουν από την ομάδα της ΕΥ μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Γραφείο Διασύνδεσης,  2821037331, email: career-center@tuc.gr και στο Facebook event

________________________________________________________________________________

Λίγα Λόγια για την EY:

 H EY Greece λειτουργεί στη χώρα μας από το 1926 και διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ως μέρος ενός μεγαλύτερου οργανισμού που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες. Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, η ΕΥ αποτελείται από πολυσυνθετικές ομάδες, που έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο που θα παράγει μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες της, τους ανθρώπους της και την κοινωνία, οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές. Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες της διασφαλίζουν την καλή λειτουργία των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες τους να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα, μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών της, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών.

---------------------------------------------------------------------

Σημείωση για τους συμμετέχοντες:  H εκδήλωση για όσους την παρακολουθήσουν, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και του Πολυτεχνείου Κρήτης και θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος https://www.tuc.gr/index.php?id=11121.

Το  έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» .”