Σεμινάριο-workshop " Συνέντευξη Επιλογής & Αποτελεσματική Επικοινωνία με πιθανούς Εργοδότες" Τετάρτη 29-11-2023 |Γ2.1

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο της δράσης Εξειδικευμένος Επαγγελματικός Προσανατολισμός, διοργανώνει σεμινάριο-workshop, με τίτλο

«Συνέντευξη Επιλογής & Αποτελεσματική Επικοινωνία με πιθανούς Εργοδότες»

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 

 13:30-15:30,  Αμφιθέατρο Γ2.1 “Μανούσος Μανουσάκης”

Εισηγήτρια: κα. Κωνσταντίνα Δάμπα, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε αποφοίτους.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προετοιμάσει αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες, για μία ενδεχόμενη μελλοντική συνέντευξη ή και επικοινωνία με πιθανούς εργοδότες και να συμβάλει στην πολύπλευρη υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά την προετοιμασία τους για τη μετάβαση στην αγορά εργασίας.

Θεματολογία: 

  • Πώς μπορώ να προετοιμαστώ κατάλληλα για μία συνέντευξη;
  • Τι θα πρέπει να προσέξω πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνέντευξη;
  • Πώς μπορώ να διαχειριστώ δύσκολες ερωτήσεις;
  • Ποια είναι τα λεκτικά και εξωλεκτικά στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματική επικοινωνία με πιθανούς εργοδότες;

Οι  φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event και στο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (τηλέφωνα: 28210-37331, 28210-37332, email: career-center<στο>tuc.gr).

__________________________________________________________

H ημερίδα θα βιντεοσκοπηθεί. Το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Γραφείου Διασύνδεσης και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την πολιτική του Ιδρύματος μπορείτε να δείτε στο https://www.tuc.gr/index.php?id=11121.

Το ιδρυματικό έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» .