Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας συναντά τους πρωτοετείς φοιτητές| Τετάρτη 18-10-2023|13:00-15:30| Γ2.1 Αμφιθέατρο

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας στο πλαίσιο των δράσεων του συναντά τους πρωτοετείς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνοντας σεμινάριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με τίτλο

«Από μαθητής – φοιτητής: Προσαρμογή στη φοιτητική ζωή»​​

με στόχο να συμβάλλει στην προσαρμογή τους στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα και στην αποτελεσματική διαχείριση της σταδιοδρομίας τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 - 15:30

 Αμφιθέατρο Γ2.1 “Μανούσος Μανουσάκης”

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, οι δυνατότητες και οι επιλογές σταδιοδρομίας που διαφαίνονται μέσα από τις προπτυχιακές σπουδές και γενικά οι μέθοδοι αξιοποίησης των σπουδών μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις και σεμινάρια συμβουλευτικής.

Εισηγήσεις :

  • Βασιλική Πάγγειου, Προϊσταμένη Γραφείου Διασύνδεσης
  • Κωνσταντίνα Δάμπα, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείου Διασύνδεσης

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα βοηθήσουν τον πρωτοετή φοιτητή:

  • Να αναγνωρίσει τα συναισθήματα που εγείρουν οι αλλαγές που βιώνει
  • Να προσαρμοστεί αποτελεσματικά στις αλλαγές και τις απαιτήσεις της φοιτητικής ζωής
  • Να διαχειριστεί τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις και να τις ολοκληρώσει με επιτυχία
  • Να αξιοποιήσει την ακαδημαϊκή του πορεία με τρόπο αποτελεσματικό για την μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία
  • Να καλλιεργήσει τις απαραίτητες δεξιότητες κατά τη διάρκεια των σπουδών του, που είναι απαραίτητες σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής του σταδιοδρομίας

Οι ενδιαφερόμενοι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα έως 17-10-2023.

Επισκεφτείτε το Facebook Event για το σεμινάριο

Σας περιμένουμε  για να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε μαζί σας.

___________________________________________________________

H ημερίδα θα βιντεοσκοπηθεί. Το ψηφιακό υλικό ενδέχεται να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Γραφείου Διασύνδεσης και να δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την πολιτική του Ιδρύματος μπορείτε να δείτε στο https://www.tuc.gr/index.php?id=11121.

Το ιδρυματικό έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» .