Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει σε εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού| 10-03-2024 | Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Ένωσης Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Χανίων με σκοπό την ορθή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών πριν την τελική επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων.

Θα παρουσιαστούν οι Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης με εισήγηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας Αν. Καθηγητή Φώτιος Κανέλλος.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι Σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης, με εισηγητές τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητή Γεώργιο Κοσιώρη και τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών Καθηγητή Εμμανουήλ Στρατάκη.

Το σύνολο των επιλογών σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των πανεπιστημιακών σχολών και τμημάτων για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και το ισχύον εξεταστικό σύστημα εισαγωγής θα παρουσιάσει ο σύμβουλος σταδιοδρομίας κ. Στράτος Στρατηγάκης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο με ώρα προσέλευσης 9:45.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης