Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης| Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού «Ρωτώ & Μαθαίνω Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος»22-23 Φεβρ.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει για 6η συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ρωτώ & Μαθαίνω - Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος» που διεξάγεται Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 (17:30-21:00 και 10:00-14:30) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην Διημερίδα, τo Πολυτεχνείο Κρήτης θα εκπροσωπηθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, από Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Ιδρύματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:45, στο πλαίσιο των εισηγήσεων, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Λαγουδάκης, θα παρουσιάσει ομιλία με τίτλο “Σπουδές σε σύγχρονες ειδικότητες Μηχανικού και έρευνα σε προηγμένες τεχνολογίες”.

Η Διημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους και νέες και κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για τις νέες επαγγελματικές τάσεις, τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, τις προοπτικές σπουδών & απασχόλησης. Διοργανώνεται από το ΚΕΣΥ της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων.